چهارشنبه 26 دی1397

اخذ مجوز برگزاری دوره های تخصصی

تاریخ درج خبر :   شنبه 8 دی1397
بزرگداشت سالروز حماسه 9 دی در مسجد دانشگاه آزاد واحد خوی
به مناسبت سالروز حماسه  نه دی، روز تجلی هوشمندی و بصیرت مردم، مراسمی درصبح روز شنبه مورخ 97/10/8 با حضور گسترده همکاران دانشگاهی و میهمانانی از سپاه پاسداران شهرستان خوی در مسجد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی برگزار گردید. این مراسم با قرائت آیاتی چند از کلام ا... وحی و با خیر مقدم گویی و تبریک جناب آقای دکتر محبوب مهدویان، ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی، به مناسبت سالروز حماسه نه دی شروع شد و در ادامه حجت الاسلام جناب آقای محمد رستمی، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه خوی به مناسبت حماسه نه دی و اهمیت بزرگداشت آن و مسئله بصیرت و هوشیاری مردم و مسئولین  در برابر بدخواهان نظام جمهوری اسلامی مطالبی را بیان نمودند.