یکشنبه 27 مرداد 1398

*** امام علی (ع ) : نماز وسیله تقرب و نزدیک شدن هر پارسایی به خداست . (تحف العقول، ص 110 ) ***

مهلت درخواست نقل و انتقال دانشجویی تا 18 تیر 98
ثبت نام در سایت نظام وظیفه برای زیارت اربعین 98

تاریخ درج خبر :   سه شنبه 22 آبان 1397
برگزاري جلسه توجيهي دانشجويان جديد الورود

به گزارش اموردانشجویی ، جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود دانشکده فنی و حرفه ای سما خوی بصورت کلاسی و تخصصی برگزار گردید که در این جلسه مدیران حراست، آموزشی، دانشجویی و فرهنگی دانشجویان را با قوانین و مقررات آموزشی، دانشجویی، فعالیتهای پژوهشی و فرهنگی دانشگاه آشنا نمودند. ضمناً برای ورودی های جدید کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد با همکاری خانم اعتصامی نیا مشاور محترم دانشکده سما برگزار شد که ایشان درخصوص راههای پیشگیری از اعتیاد در خانواده و جامعه اطلاعات مفیدی را به دانشجویان ارائه نمودند.