سه شنبه 1 مرداد 1398

مهلت درخواست نقل و انتقال دانشجویی تا 18 تیر 98

تاریخ درج خبر :   سه شنبه 24مهر 1397
سرپرست جدید معاونت دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد خوی معرفی شد.
آقای دکتر علی حبیب اوغلی با حکم ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی به عنوان معاونت سما واحد خوی معرفی شد.دکتر محبوب مهدویان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی در مراسم معارفه معاونت سما که با حضور آقای شکرنیا دبیر محترم شورای نظارت و هماهنگی سما استان آذربایجان غربی، معاونان واحد و کارکنان سما برگزار شد درخصوص وضعیت موجود دانشکده سما و راهکارهای لازم جهت بهبود شرایط موجود مطالبی را بیان فرمودند و در ادامه آقای شکرنیا با ابلاغ حکم معاونت سما برای آقای دکتر حبیب اوغلی آرزوی توفیق و سربلندی نمودند.