سه شنبه 1 مرداد 1398

مهلت درخواست نقل و انتقال دانشجویی تا 18 تیر 98

تاریخ درج خبر :   شنبه 19 خرداد 1397
حضور اساتید ، کارکنان و دانشجویان دانشکده فنی و حرفه ای سما واحد خوی در راهپیمایی روز قدس
قدس، دفتر خونین شجاعت و مقاومت اسلامی است. هرگلبرگ این دفتر، یادمان حماسه ای ماندگار، فریادی بی کرانه و مظلومیتی بی مرز است. قدس، قبله پیشین مسلمانان و قلب کنونی آنان است. قدس جغرافیای عشق، تاریخ ایثار و محراب نیایش های خونین است.روز جهانی قدس، آخرین جمعه ماه مبارک رمضان مناسبتی رسمی در جمهوری اسلامی ایران است که در حمایت از ملت فلسطین برگزار می‌شود. امام خمینی(ره) درباره روز قدس فرمودند: «روز قدس فقط روز فلسطین نیست، روز اسلام است. روز قدس، جهانی است و روزی نیست که فقط اختصاص به قدس داشته باشد. روز مقابله مستضعفین با مستکبرین است»
به گزارش مدیریت فرهنگی دانشکده سما خوی ،اساتید و دانشجویان و کارکنان دانشکده سما واحد خوی نیز با شرکت در راهپیمایی عظیم روز جهانی قدس حمایت خود را از مردم مظلوم فلسطین و نفرت و بیزاری خود را از استکبار جهانی اعلام نمودند.