یکشنبه 1مهر 1397

اخذ مجوز برگزاری دوره های تخصصی

تاریخ درج خبر :   شنبه 15 ارديبهشت1397
سرپرست جدید معاونت سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی معرفی شد

طی حکمی از سوی دکتر محمود پوریوسف دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی، دکتر علیرضا لطفی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی با حفظ سمت تا تعیین معاون جدید به عنوان سرپرست جدید معاونت سما این واحد دانشگاهی منصوب شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از واحد خوی، طی مراسمی روز سه شنبه 97/2/11 با حضور ریاست، معاونین، کارمندان و اعضای هیات علمی آموزشکده سما خوی در سالن اجتماعات این آموزشکده برگزار شد، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوی با تبریک اعیاد شعبانیه و فرارسیدن 12 اردیبهشت سالروز شهادت آیت الله مرتضی مطهری(ره) و روز معلم، از زحمات آقای کاظم کریم زاده معاون سابق  سما خوی در طی دوران تصدی این مسئولیت تقدیر و تشکر نمود و گفت:«پست ها و جایگاه ها ماندنی نیست و آنچه که ماندنی است خدمت صادقانه به مردم است.»

وی افزود:«مسئولیت پذیری وظیفه خطیری است لذا به هر فردی که واگذار می گردد به وی اعتماد می شود که خود این مسئله، مسئولیت بزرگی است وباید به آن توجه کرد.»

همچنین در این جلسه کاظم کریم زاده معاون سابق سما واحد خوی به ارائه گزارشی از عملکرد چندساله خود پرداخت.

گفتنی است در پایان این مراسم با اهدا لوح از زحمات آقای کاظم کریم زاده قدردانی گردید.

واحد فناوري اطلاعات و اتباطات